Йога ритрийт в града на розите Казанлък 19-21 май

Йога ритрийт в града на розите Казанлък 19-21 май

Йога ритрийт „Розово вдъхновение“ със Светла Иванова

Каня ви да се потопим в аромата на казанлъшката роза и да изпълним сетивата си със здраве, любов и красива енергия.

Това е градът на моето детство. Любимо място. С много забележителности и красиви места, които ще ви покажа.

 

Кога: 19-ти и 20-ти май

Къде: град Казанлък

Цена: 200 лв за настаняване в стая с две легла

Доплащане за единично настаняване +50 лв

 

Толкова много неща ще видите и преживеете през тези 3 дни!!!

Ето някои от тях, включени в цената:

  • 2 нощувки със закуски в х-л „Зорница“

Избрах този хотел не случайно. Към цената имате включено ползване на минерален басейн. Престоят в него е полезен за различни заболявания на нервната система, ставите, бъбречни, гинекологични и др. Освен него можете да посетите сауна или парна баня. Закуските също са включени в цената. Хотелът се намира в близост до парк „Тюлбето“ – прекрасен за разходки и йога практики на открито.

  • Посещение на Казанлъшката гробница

На 5-10 минути от хотела се намира оригиналът и копието на казанлъшката гробница – един от шедьоврите на тракийското изкуство. През 1979г. оригиналът е обявен за паметник със световно значение защитен под егидата на ЮНЕСКО

  • Музей на розата в парк „Розариум“

Ще посетим и единственият по рода си музей отново в красив парк в центъра на града, откъдето може да си закупите продукти от българска маслодайна роза и да разберете повече за технологията за изготвяне на най-качественото масло в света.

  • Присъствие на юбилейния конкурс-спектакъл за „Избор на Царица роза“ на 19-ти май

Ще ви заведа и на този прекрасен конкурс, който поставя началото на нашите казанлъшките празници. С моя колега Дамян Попов имаме честа да бъдем водещи и изпълнители на събитието.

Моята история свързана с този конкурс е много дълга и започва още преди повече от 20 години, когато бях сред участничките в конкурса. После по покана на предишния и сегашния кмет на града съм била съдия, основен гост-изпълнител, а сега и водещ на юбилейната 55-та церемония по случай 120 годишнината на празника на розата.

  • Фестивал на здравето „Здравей, Здраве!“

И както се казва няма случайни неща. За втори път правя йога ритрийт в Казанлък и за втори път имаме късмета да присъстваме на този прекрасен фестивал, отново в близост до хотела ни на 20-ти и 21-ви май.

Фестивалът включва целодневни безплатни лекции и практики по йога, пилатес, йога за деца, различни лекции за повишаване на качеството на живот чрез йога познанието, работилници, ръчно приготвени бижута, храна и други арт събития. По покана на организаторите тук ще се проведа и моя йога практика, както и изпълнение на живо в събота вечер. За желаещите и любителите на въздушната йога съм осигурила практика с хамаци в залата на моя любима, дългогодишна приятелка.

Ако случайно ни остане свободно време можем да прибавим към програмата ни и посещения на още местни забележителности като литературно-художествен музей „Чудомир“, исторически музей „Искра“, дом на композитора Петко Стайнов, разходка и обяд до красивия язовир „Копринка“ и др.

Записването става след заплащане на цялата сума на рецепция в студиото ми Salt&Art до края на месец април!!!

За подробности и запазване на място може да звъните на служебния телефон на студиото: 0888 9999 15

 

Имате коментар?

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy