Покана за представяне на „Вълшебна книга“ с 18 медитации

Покана за представяне на „Вълшебна книга“ с 18 медитации

Скъпи, приятели!

Първо, благодаря на всички поръчали вече новата ми “Вълшебна книга”❣️
Представянето й ще бъде през #zoom , за да може да достигне до повече хора и извън София, както и за да можем да си говорим и да задавате вашите въпроси.

Покана за представяне на „Вълшебна книга“ с 18 медитации

Кога❓❓❓
👉🏻Този петък – 12.02 – от 19.30ч
по време на редовната ми практика “Йога и релаксация с книга”.
Ако нямате месечен абонамент за зуум класовете ми може да заплатите еднократна такса за практика (6 лв), за да се включите.

❓Това може да стане на посочената в сайта ми сметка в категория Зуум.

⚠️След отразено плащане – ще получите мейл с линк за срещата!

💻На тази среща:
✔️ Ще направим кратка йога практика подходяща за преди първата медиция “Спокойствие”
✔️Ще си поговорим за това как да медитирате
✔️Как да използвате книгата
✔️Какво ще помогне за вашата медитация
✔️Ще отговоря и на всички зададени въпроси

❣️Може да присъствате безплатно, ако вече сте поръчали книгата
❣️Или имате актуален абонамент за онлайн платформата ми, или практиките през зуум

Очаквам ви с нетърпение❣️❣️❣️

За книгата и продуктите към нея

Четвъртата интерактивна книга от поредица „вълшебни“ на Светла Иванова не е за деца, а за техните родители. Определено книгата се появява в подходящ момент, когато всички имаме нужда от нещо, което ще ни помогне да разтоварим натрупаното от редуващите се вълни на локдаун и затишие пред буря напрежение.

С „Вълшебна книга“ ще имате достъп до 18 медитации и работните листове към тях, с които ще се погрижите за вашето благосъстояние.

Това е Self-help книга, с която ще се погрижите за себе си. Тя ще ви даде повече опит, с който да се справяте с обичайното състояние на ума – вечно търсещо, съмняващо се, претенциозно и напрягащо ви понякога.

Ще ви даде повод да бъдете по-честни със себе си

Да бъдете по-чисти и да се осланяте повече на любовта. Да водите по-смислен диалог със себе си, който ще ви помогне да се опознавате, и да станете най-доброто от вас, за да можете да го предавате нататък. Тази трансформация ще се случи благодарение на 18-те авторски медитации. Те са включени с QR кодове в книгата и са вдъхновени от препоръчаните добродетели от Свами Шивананда, с които да вървим по духовната пътека и самоусъвършенстване. В нея ще си говорим и за още едно ценно качество – самодисциплината.

Книга-дневник (с подарък разделител и брандирано моливче за писане), с която ще постигнете прогрес и развитие. Темата в нея е „Dolce far niente“ или „сладко-нищо-неправене“, като тук фразата се използва, за да ни помогне да намерим време за себе си.

Как точно да използвате книгата Светла ще ви разкаже в петък 12.02 на представянето й през зумм, откъдето вече над половин година провежда йога практиките си.

За книгата от Светлозар Желев

(автор на „За бавното живеене и насладата от живота“):

„Това е книга, която има смисъл да си подарите винаги, но най-вече на себе си. Изборът е ваш – да пропуснете много, или да си причините наслада и удоволствие, докато се учите да живеете бавно и качествено. Оставям ви в ръцете на правилния водач.“

В сайта на Светла можете да намерите различни анти-стрес продукти, които ще допълнят за вашата медитация – пало санто, възглавница за очи с лавандула, етерична комбинация с лавандула, специален вълшебен чай, брандирани ароматни свещи, чаши и др.

Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчка над 35 лева!

Светла подготвя и своя марка за бели, удобни дрехи от органичен памук за медитация.

Всичко ще намерите в магазина към сайта!

Подробности за събитието вижте тук.

Имате коментар?

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy