Светла Иванова и нейни приятелки обличат рокли на цветя в „Нежна е нощта“

Светла Иванова и нейни приятелки обличат рокли на цветя в „Нежна е нощта“

Певицата се завръща с нова самостоятелна песен след над 10 годишна музикална пауза – подарък от последователите й

10 години след третия й поп-албум „Любов и кафе“ Светла Иванова се връща на музикалната сцена с „Нежна е нощта“. Песента, чакала дълго своето време в компютъра й се появява сега – в модерния аранжимент на хит мейкърите Крум Георгиев и Иван Иванов. Текстът, вдъхновен от женската енергия и срещи, е написан съвместно от певицата и очарователната Дони Василева, а цялостната колаборация между творческия екип работил на два континента дава силна заявка за сигурен денс хит с красива визия.

Клипът е сниман у нас и на о.Бали

Видеоклипът към „Нежна е нощта“ е заснет в две тотално различни локации – екзотичният остров Бали, който стана като втори дом на певицата покрай йога ритрийтите, които прави като йога учител там вече три пъти годишно. 

Режисьорите са трима – Geni Gede (Бали), Васил Стефанов и Стефка Николова. Кадрите загатват част от екзотичната красота на острова, както и приготовленията преди среща и сладките секунди суета и вълнение пред огледалото независимо от възрастта. А Светла показва, че йогата на която е посветена вече 30 години е сигурен начин да изглеждаш и да се чувстваш в перфектна форма. 

Интересен факт е, че клипът и песента към „Нежна е нощта“ са подкрепени, както от Културния фонд на Музикаутор, така и от приятелките и последователи на певицата, които даряват средства за осъществяването му. 

Клипът е като много личен и нестандартен подарък за рождения ми ден. Толкова благодаря за тази подкрепа! Тя е сигурен знак, че трябва да се завърна към поп-музиката. Според мен на никой досега не му се е случвало такова нещо. Още по-щастлива съм, че моите приятелки и йога ученички дойдоха на партито за празника ми и станаха героини в клипа. Всички са като уникални цветя в тези рокли на цветя, точно както се пее в текста. Убедихме се за пореден път колко силна е женската енергия и ни е хубаво да сме заедно като на всяко женско събитие и ритрийт, който правя. Животът е като игра. Трябва да намерим начин да се забавляваме всеки ден, да вярваме в любовта, да се подкрепяме и да следваме сърцето си.“ 

Всъщност, в последните години, йогата донякъде изместимястото на музиката в ежедневието на изпълнителката. Преди 6 години отвори собствено студио и солни стаиSalt&Art и се наложи като един от най-търсенитепреподаватели по йога, въздушна йога, йога за лице и медитация, а доколкото знаем подготвя и второ студио. Нопаузата от музикална сцена е само привидна. В изминалите години, откакто певицата стана майка издаде 4 детски вълшебни интерактивни книжки и 3 албума с песнички за деца, които са слушани милиони пъти в официалния й канал в youtube, което доказва, че нищо не може да измести нотите от сърцето й. Направих пауза само от сценичните участия от момента, в който станах майка. Имаше по-важни неща, които не искам да изпусна.”- споделя Светла Иванова. “Колкото и съвременните жени да умеем да балансирамемежду работа и семейство трудно е да сме отдадениеднакво и а двете. А йогата ни учи как да намирамещастието и баланса ежедневно и да се развиваме в най-добрата ни версия. Нещата трябва да се случват в подходящия момент и винаги с лекота.”

Имате коментар?

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy