Медитация за начинаещи

Медитация за начинаещи

Започвам да пиша този текст точно след една водена на живо от мен медитация. Сигурна съм, че ще го „излея“ за по-малко от 10 минутки, а на вас ще ви трябва още по-малко, за да го прочетете.

Той е предназначен за всички, които се чудят как да започнат да медитират. Много скоро ще излезе моят наръчник за медитация във вид на книга и онлайн, но дотогава искам да ви разкажа какво се случва, когато медитирате в група и

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА МЕДИТИРАТЕ В ГРУПА НА ЖИВО?

Една от основните причини е, че всички присъстващи около вас са на тази вълна и енергията, която витае във въздуха буквално и ще ви помогне и вие по-лесно да се настроите.

МЕДИТАЦИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Днес, имах една медитация на живо в моето студио Salt&Art. Една от дамите се разплака и ме прегърна накрая от благодарност. (Това се случва често.) И заради въздействието, което медитацията и гласът ми й бяха оказали. Както и заради изводите до които беше стигнала за себе си. Да, медитацията ви кара да опознаете себе си и собствените си желания, както и да оцените всичко, което вече си имате.

Втората причина, поради която е добре да медитирате в група и на живо е, че имате опитен водач на място. Можете да ми зададете всички ваши въпроси след практиката и да ви обясня защо се случва едно или друго, което преживявате.

Аз лично, когато водя медитации, а не ги записвам в студио, си позволявам да бъда по-обстоятелствена, и да ви давам мои лични примери от живота и по пътя ми към медитирането, с които да ви става по-ясно. Така че ако сте начинаещ и на вас това ще ви бъде полезно.

Завършвам с това, че често водя медитациите си спонтанно, за да усещам от какво имате нужда. Дори и на един човек да помогна за мен има смисъл. А вашата признателност ми дава смисъл да продължавам да правя това, на което съм се посветила  с много любов и отдаденост.

Начините да медитирате заедно с мен са:

  • Лична консултация и създаване на индивидуална за вас медитация онлайн (пишете ми през формата за контакт)
  • Групова медитация в студиото ми Salt&Art: www.saltart.bg
  • Лична консултация на живо (отново в студиото ми или през зуум)
  • Заповядайте и на йога ритрийта ми на о.Бали (вижте повече в блога), защото той е насочен точно към медитативните практики
  • През онлайн платформата ми, където има курс по медитация и много медитации на запис: www.yogatime.bg
  • Групова практика и мотивационна лекция във вашия офис

Автор: Светла Иванова

Имате коментар?

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy