„На кафе“ с Гала – споделените и несподелени мои размисли

Вижте какво споделих в предаването „На кафе“ с Гала във видеото.

А тук ще ви напиша това, което не влезе в интервюто. Накратко – спазвам изолацията. Създадох си строг график, грижа се за семейството.

Графикът включва: ранно ставане и за мен само късно лягане, задължителни физически упражнения на цялото семейство (изминаване на около 5000 крачки, йога), учене на уроци с децата, следобед – самостоятелни дейности, в които всеки се занимава според интересите си. Аз пиша, записвам релаксации, водя уроци по йога за хора от цялата страна, а вечерите са ни както преди – семейни филми, игри, книги.

Тази дисциплина ми помага да съм по-ефективна и в работата си, за която преди карантината не намирах достатъчно време. Ускорих голяма част от проектите си, включително и по третата ми интерактивна „Вълшебна книжка“ и песничките към нея, и намерих време да запиша медитации по анти-стресовата ми програма, която разработвам.

Често работя по новата ми книжка нощем, за да има пълна тишина, но не се оплаквам. Йогата ме е научила да спя малко, но качествено, така че от 2.00 до 8.00 ми е напълно достатъчно съня. Книгата вече е написана и нарисувана, но в момента правим записите на релаксациите и детските песнички към тях. Научих се сама да записвам гласа си. Използвам професионална техника останала от певческите ми години и нова програма за запис. Колегата ми Константин Кучев записва китарите и после се смесват в студио.

Все още не съм станала тон-режисьор. Работя с Бойко Петков (студио Сити) от група Клас (вече четвърти албум), който прави смесването и мастеринга. Най-вероятно и след кризата ще продължа по същия начин, за да си спестявам време в пътуване. Важното е, че не правим абсолютно никакъв компромис с качеството!

Приветствам начина на дистанционно обучение на децата. Той дава повече свобода и ефективни резултати в уюта на дома. Да си призная честно мечтата ни вкъщи е била да се занимаваме сами с обучението на децата ни, да го контролираме и ръководим, но заради професионалната ни ангажираност досега не сме имали такава възможност. И затова този момент е много щастлив за нас. Смятаме, че това, което правим с тях в момента, разбира се, и с помощта на техните преподаватели е много позитивно и полезно за тях и резултатите са налице.

С две думи – наслаждаваме се на времето и го оползотворяваме прекрасно. Дано и вие да сте така!

Имате коментар?

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy