Време за промяна, равносметка и благодарност

Време за промяна, равносметка и благодарност

Година назад. По това време. За мен беше важна крачка в предприемането на ново начало, свързано с отварянето на мое студио за йога.

Над 25 години йога присъства в живота ми като лична практика, а от около 6 години предавах знанията си като сертифициран преподавател в различни йога студия, университети, детски клубове, училища и градини, солни стаи, все хубави места, създадени от други хора, повечето от които са станали мои приятели през годините.

И така, в началото на 2018-та взех решение за лична промяна и отворих мое студио за йога, съчетано с ефекта от солната терапия. Нов, иновативен дизайн, който създадохме с Нели – моя роднина и най-вече много близък за мен човек и професионалист, вдъхновяващ с работата си (design2S).

Поканих Тони да бъде моя партньорка, защото приятелството и съвместна ни работа преди този проект бяха минали проверката на времето, и се бяха доказали през годините, а и смятам че когато нещо се ръководи от повече хора си има своите предимства на взаимно допълване.

И така в началото се спуснахме в това предизвикателство наречено Salt&Art (носещо първите букви от имената ни Светла и Антоанета) – Солни стаи и Йога студио.

За кратко време със взаимни усилия и най-вече вдъхновение, че правим нещо полезно за хората, уютно и красиво се радвахме на много клиенти и приятели.

Година по-късно затворихме, заради изолацията. Не го казвам с тъга. Приемам всичко, което не мога да променя и силно вярвам, че „Всяко зло е за добро“. По-надолу ще разберете защо.

Спомням си как дори и в моментите на обсъждане, различни мнения или позиции, с Тони намирахме заедно най-подходящото решение, а понякога едно „Дай да те гушна“ скъсяваше дистанцията, и отново продължавахме да търсим най-добрите решения за вас, нашите клиенти!

Ето това е, което ми липсва сега. Гушкането на децата, на хората, от групата ми, които ми станаха близки през годините, събиранията ни на сладки приказки по повод и без повод, йога ритрийтите прекарани заедно, споделените разговори с клиенти на чаша ароматен чай в уютното ни пространство.

В началото си мислех че и самото пространство ще ми липсва, създадено с толкова много любов и труд. Уютното ни пространство и всичко в него.

Но вече съм сигурна, че не трябва. Защо ли?

Защото вярвам, че връзката и привързаността към материалните неща не е важна, важна е привързаността ни към хората.

Да сме пак заедно.

„Щом има желание – има и начин“, казва костенурката Франклин в една от любимите, смислени книжки на децата ми.

Затова, намерих начин да се срещам с всички вас, мои малки и големи йога приятели през платформата zoom и това ме прави много щастлива. Понякога си мисля, че не ми липсва нищо. Пак практикуваме заедно, пак си говорим и не губим връзката, близостта. Понякога оставаме след практиката на чаша вино, обсъждаме книги, рецепти за готвене и какво ли не. Освен това тази форма на общуване даде възможност на хора от цялата страна да се включат в груповите ни практики, та дори и извън страната. В уюта на домовете ни. Без да губим време изминато в пътуване.

Вече близо месец правим йога, релаксация и медитация заедно през затворената ми група: Yogatime with Svetla Ivanova във Фейсбук. Потърсете я и вие.

Да, вярно е, че не можем да се прегърнем сега, но винаги трябва да сме благодарни за възможностите, които имаме и да ги използваме по най-добрия начин. Да прегърнем близките си, да прегърнем промяната и да не се страхуваме от нея.

Затова използвах времето на изолация, за да създадем и платформа за йога и да я напълня със съдържание, с което се надявам да съм ви полезна, в моментите, когато студиото ни не е отворено, или предпочитате друг удобен час за практика в уюта на дома си.

Йога Онлайн може да откриете тук.

Предвид намалените доходи на всички в този период до 12-ти май можете да се абонирате за всичките ми видеоуроци, релаксации и медитации за малки и големи на специална, промоционална цена:

❤ Месечен абонамент – 20 лева‼ (вместо 35 лева)
❤ Годишен абонамент – 240 лева‼ (вместо 420 лева)

При избиране на годишен абонамент като подаръци ще имате също:

👉1 безплатен индивидуален час с мен Svetla Ivanova през платфотмата zoom според вашите потребности (на стойност 40 лева)

👉 Едномесечен абонамент за всичките ми практики на живо (18 часа месечно) през Zoom (на стойност 80 лева), които се провеждат през затворената ми група Yogatime with Svetla Ivanova

Ако сметнете цената на практиките през zoom + индивидуалния час ще видите, че годишният абонамент за платформата ми в момента излиза на стойност 120 лева. Не пропускайте тази възможност‼

👉За тези от вас, които не могат да си го позволят има няколко практики включени в нея, за които може да се регистрирате с безплатен абонамент 🎁

Благодаря на всичките над 100 човека, които само за 2 дни избраха своя абонамент!

Благодаря на йога групата ми, с която години наред не сме се разделяли, и на всички вас, които имате доверие в мен и ще се присъедините към нас!

Вие сте моето вдъхновение!

Намасте!

Имате коментар?

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy